A Dunán csúszik Európa

A Duna csatornán látható szerdától öt napon át, összesen közel 20 órában a budapesti műkorcsolya és jégtánc Európa-bajnokság a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) tájékoztatása szerint.

 

A HD-minőségben látható közvetítéssorozat január 15-én délután 4 órától kezdődik, amikor az esemény megnyitóját is láthatják a nézők. Az Európa-bajnokság január 19-én, vasárnap a gála közvetítésével ér véget – idézi az MTI az MTVA közleményét.

 

A helyszínen Zelinka Ildikó szakértő vendégeivel kommentálja az eseményeket, a stúdióban Szőke Viktória szintén vendégeivel elemzi a látottakat, miközben Bobák Róbert a jégpálya mellett riporterként, a hazai és a külföldi szereplőket kérdezve vesz részt a Duna közvetítésben.

 

Az Eb online, a telesport.hu-n is követhető lesz. A kontinensviadalról a Kossuth Rádió hallgatóit Novotny Zoltán tudósítja a napi sporthírekben.

 

Az MTVA részéről több mint 100 munkatárs dolgozik az Európa-bajnokság sugárzásán, amelyet többek közt az amerikai NBC és a japán Fuji TV-társaság is átvesz – olvasható a közleményben.

  • Megosztom