A Chelsea rácsapna a MU sztárjára

“Rácsapna” Wayne Rooneyra a Chelsea a Mail on Sunday beszámolója szerint, ha a Manchester United csatára nem jut dűlőre jelenlegi klubjával az új szerződés ügyében. A konzervatív vasárnapi brit lap értesülése szerint a londoni labdarúgóklub 30 millió fontot (11 milliárd forintot) kínálna Rooneyért.

 

A Manchester United ebben a hónapban kezd előzetes tárgyalásokat Rooney képviselőivel az új szerződésről, de továbbra is “komoly kételyek” vannak azzal kapcsolatban, hogy a játékost sikerül-e maradásra bírni, ha a Premier League tabellájának hetedik helyén álló United nem jut be a Bajnokok Ligája-sorozatba – írja az MTI a brit lapra hivatkozva. A Mail on Sunday forrásai szerint José Mourinho, a Chelsea menedzsere “első számú célkitűzéssé tette” Rooney megszerzését.

 

A lap szerint ugyanakkor David Moyes, a Manchester United szakvezetője egyértelművé tette, hogy Rooney nem távozik az együttestől. Moyes, aki korábbi klubjánál, az Evertonnál is nevelte az ott felfedezett Rooneyt, a jövőben is kulcsszerepet szán a játékosnak a United színeiben – áll a Mail vasárnapi írásában.

  • Megosztom