A boltokban is megjelenik a Minimax

Saját márkás játékokat dob piacra a Minimax, a társas-és fejlesztő játékok között egy valódi különlegesség is lesz, október 15-től érkezik a boltokba a Mesemondó Macikutya.

 

A Minimax a Modell & Hobbyval együttműködve régi álmát valósította meg: a másfél éves munka során 17 féle játékot terveztek közösen. A Minimax így már nemcsak a képernyőkön, de játékok formájában is ott lehet a kisgyermekek szobájában. A játékok már jóval karácsony előtt, október 15-én az áruházak polcaira kerülnek.

 

Picicica és Macikutya plüssfigurák, fejlesztő játékok, köztük többféle társasjáték, homokfestő készlet, memóriajáték, domino, mesekocka és puzzle – számos vadonatúj játék várja a kicsiket a Minimax legkedvesebb figuráival. A polcokra kerül a Mesemondó Macikutya is, aki magyar nyelven mesél nyolc különböző népmesét és hatféle különböző mondókát. Segítségével a gyermekek játékosan ismerhetik meg a klasszikus mesehősöket, miközben a játék szórakoztató módon fejleszti kifejezőkészségüket és bővíti szókincsüket.

 

A játékok a többi közt négy áruházlánc üzleteiben országszerte és online játékboltokban is megtalálhatók október 15-től.

  • Megosztom