A Balatonnál kampányolt a távközlési szolgáltató

Három népszerű balatoni város strandolói szokatlan környezetben győződhettek meg a Telenor mobilhálózatának sebességéről.

Augusztus 16-18. között három balatoni strandra, Siófokra, Balatonalmádiba és Keszthelyre látogatott el a Telenor, hogy megmutassa, mi mindenre lehet használni, akár a vízparton is a 4G mobilhálózatát, a Hipernet 4G-t. Az érdeklődők maguk mérhették meg a hálózat sebességét, sőt össze is hasonlíthatták az általuk használt más hálózatok eredményével.

A Telenor népszerű szolgáltatásain keresztül is meggyőződhettek a szolgáltatás minőségéről. A zenerajongók a Deezer 30 milliós zenei katalógusából választva hallgathatták meg kedvenc dalukat, a filmek és sorozatok kedvelői pedig a MyTV kínálatából csemegézhettek.

Minden érdeklődő egy Telenoros strandlabdát kapott ajándékba, amelyre rákerült az általuk mért sebesség. Ennek a gyerekek örültek a legjobban, hiszen az alkoholos filctollakkal azonnal egyedivé varázsolhatták a sajátjukat. A borúsabb idő ellenére, a hétvége során közel háromezren ismerkedtek meg a 4G hálózat képességeivel.

A strandok fölött lebegett a Telenor 3 méter átmérőjű Hipernet 4G ballonja is, amely augusztus 20-tól a budapesti Erzsébet téren szór ingyen Wi-Fit a mobilhálózat segítségével a hatósugarában tartózkodóknak. Az internet-hozzáférés ingyenes, a belépési kódhoz a szintén a téren található Movilfest pavilonban juthatnak hozzá az érdeklődők. A tér fölött lebegő ballon napközben – az időjárástól függően – akár 10-15 méteres magasságba is felemelkedhet.

  • Megosztom