A világpremierrel egyidőben jön hozzánk is a sikersorozat legújabb évada

A „csupatíz” október 10-ei napon az egész világon szinte egyszerre kerül adásba a Ben 10 az Univerzum ellen (Ben 10 vs. The Universe: The Movie). Magyar szinkronnal négyszer láthatják a nézők októberben a Cartoon Networkön.

Az akciódús film középpontjában az a robbanás áll, amely Ben múltjából visszatér, hogy még nagyobb pusztítást végezzen a Tennyson családon és a Földön. Emiatt Bennek el kell hagynia szeretett bolygóját, és az űrben kell csatát vívnia. Eközben Gwen és Max nagyapa továbbra is vigyáz a földlakók biztonságára, Ben nélkül viszont nincs könnyű dolguk. A dolgokat csak tovább bonyolítja, hogy az űrbéli ellenség hirtelen a Földön terem, így Bennek sietnie kell: vissza kell térnie a bolygóra, mielőtt túl késő lenne.

A Ben 10-t 2020-ban már 2,7 millió gyermek követte csak az Egyesült Államokban a Boomerang és a Cartoon Network csatornákon. A sorozat a Cartoon Network Studios-ban készül, alkotója a Man of Action Entertainment (Generátor Rex, Hős6os), vezető producere John Fang (Mixelek, Generátor Rex).

A filmet felvezetve a sorozat új epizódjai, egyben a negyedik évad utolsó részei október 3-ától 9-éig mindennap 13:35-kor láthatók a magyar Cartoon Networkön.

Ben 10 az Univerzum ellen október 10-én 13:35-kor, 20:00-kor; 11-én 6:00-kor és 18-án 13:35-kor a Cartoon Networkön.

  • Megosztom