A vártnál korábban rajtol Európában a Disney+

Az eredetileg tervezettnél egy héttel korábban lesz a Disney+ streaming videószolgáltatás szélesebb körű európai rajtja, a megoldást havonta 6,99 euróért lehet majd használni.

A Disney+ tavaly novemberi indulását követően még úgy lehetett tudni, hogy Európában szélesebb körben csak március 31-én rajtol majd a szolgáltatás, ami egyébként a hollandoknál már elérhető. A legfrissebb bejelentés szerint azonban egy héttel korábbra, március 24-re hozták az európai indulást. Elképzelhető, hogy a változtatás összefüggésben van azzal, hogy március 27-én kerül a mozikban a Disney újabb nagy dobása, az élőszereplős Mulan film, és a cégnél nem akarták elterelni a figyelmet erről az eseményről az európai piacon.

A bejelentés szerint az Egyesült Királyságban, Írországban, Franciaországban, Németországban, Olaszországban, Spanyolországban, Ausztriában és Svájcban válik majd elérhetővé március 24-től a Disney+. A felhasználóknak havonta 6,99, míg éves szinten 69,99 euróba kerül majd a szolgáltatás, a briteknél 5,99 és 59,99 fontba. A cég közlése szerint a nyár során újabb európai piacokon lesz majd elérhető a megoldás, köztük Belgiumban, az észak-európai országokban és Portugáliában. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy nálunk mikor lesz elérhető a Disney+.

A Disney streaming szolgáltatása már most 500 filmet és 7500 sorozatepizódot kínál, köztük klasszikus Disney filmeket, Marvel szuperhősös produkciókat, Pixar animációkat, valamint a Star Wars történeteket, illetve a Mandalorian című szériát, ami a Star Wars világában játszódik.

  • Megosztom