A TV2 volt vezérével erősít a Design Terminal

Várdy Zoltán, a TV2 egykori vezérigazgatója főtanácsadóként segíti a jövőben a Design Terminal munkáját.

A közismert mentortevékenység mellett a Design Terminal portfóliójában egyre nagyobb hangsúly helyeződik az innovációs partnerségekre. Az együttműködések keretében a Design Terminal piacvezető cégekkel dolgozik együtt a vállalaton belüli innováció támogatása érdekében. Startupok bevonásával nyújt megoldást ügyfelei üzleti problémáira.

Mindezekkel összhangban a Design Terminal tanácsadói csapata is bővült, Várdy Zoltán szeptember óta erősíti az ügynökség szakmai műhelyét. Várdy Zoltán, a TV2 egykori vezérigazgatója, a londoni NBCUniversal International korábbi szenior alelnöke, valamint számos hazai és nemzetközi startup alapítója, befektetője és tanácsadója “Entrepreneur-in-Residence” minőségben, főtanácsadóként segíti a Design Terminal munkáját. A vállalatvezetés, a pozicionálás, és az értékesítés területén felhalmozott egyedülálló hazai-, és nemzetközi tapasztalatát az ügynökség mentorprogramja, valamint innovációs partnerségei fejlesztésében egyaránt kamatoztatja.

,,Közel harminc éves nemzetközi üzleti tapasztalatomban ötvöződik a nagyvállalati világban szerzett vezetői tapasztalat a startup cégek aktív támogatásán keresztül gyűjtött élményekkel. Az, hogy belülről ismerem ennek a két eltérő üzleti környezetnek a gondolkodását és viselkedését nagyban segít abban, hogy támogassam a Design Terminal küldetését, mely szerint hidat épít a startupok és a nagyvállalatok között. Izgalmas építkezési időszak elé nézünk” – mondta Várdy Zoltán az együttműködés kapcsán.

  • Megosztom