A rovat megjelenését a szerencsejáték Zrt támogatta.

A Tranzit-csoport lett a DVSC főszponzora

A debreceni kötődésű Tranzit-csoport lett a DVSC labdarúgócsapatának főszponzora, azt nem közölték, hogy mennyivel támogatja a társaság a klubot.

Három évre szóló megállapodást kötöttek a vállalattal, és biztos benne, hogy mindkét fél számára “gyümölcsöző” lesz az együttműködés – idézi az MTI Szabó Pétert, a klubot működtető DVSC Futball Zrt. igazgatóságának elnökét. Szabó Ákos, az elsősorban víziszárnyasok tenyésztésével, feldolgozásával és kereskedelmével foglalkozó, a nemzetközi piacon is jelen lévő Tranzit-csoport igazgatóságának tagja, a Tranzit-Ker Zrt. vezérigazgatója hangsúlyozta, a családi vállalkozásként harminc évvel ezelőtt indult cégnek nagyon erős a debreceni kötődése. Nemcsak a cégcsoport központja található a városban, hanem több gyártóegysége is. Hozzátette: a vállalat életében mindig is fontos volt a lokálpatriotizmus.

“Teljesen passzolt a portfóliónkba, hogy főszponzorként megjelenjünk a DVSC labdarúgócsapatánál” – fogalmazott. A cégvezető bízik benne, hogy az együttműködés üzleti sikert is jelent majd a vállalatnak. “Reméljük, hogy a csapat rövid időn belül hazai és nemzetközi szinten is visszakerül oda, ahol valóban a helye van.”

A távirati iroda érdeklődött a megállapodás részleteiről is, azonban azt üzleti titokként kezelik, hogy a vállalat mennyi pénzzel támogatja a csapatot.

“Tisztességes megállapodást kötöttünk, amelyben a cég letette a bizalmát a DVSC mellett, és nem vettük figyelembe, hogy jelenleg sajnos nem az NB I-ben, hanem az NB II-ben szerepel a csapat” – fogalmazott Szabó Ákos.

  • Megosztom