A TikTokkal erősít a Httpool

A Httpool Magyarország egy izgalmas új termékkel bővítette portfólióját, a TikTok Advertising megoldásai is elérhetőek már a cég portfóliójában. A TikTokkal való nemzetközi tapasztalata alapján a Httpool tökéletes helyzetben van ahhoz, hogy tanácsot adjon és segítse a magyar márkákat és ügynökségeket a gyorsan növekvő platform lehetőségeinek kiaknázásának legjobb módjairól.

„A Tik Tok jelenleg a világ egyik legérdekesebb közösségi médiaplatformja. A felhasználók száma és a hirdetők lehetőségei is napról napra nőnek. A TikTok óriási lehetőségeket kínál kreatív kommunikációs kampányok számára, amelyek nagyszerű eredményeket hozhatnak. Mint a TikTok magyarországi partnere, tökéletes helyzetben vagyunk, hogy betekintést és támogatást nyújtsunk a márkák számára, hogy a lehető legtöbbet kihozhassák a platformon való jelenlétükből ”- magyarázta Timotej Gala, a Httpool magyarországi ügyvezető igazgatója.

A Httpool 2020 eleje óta támogatja a TikTokot és népszerűsíti a hirdetési megoldásait Romániában, Lengyelországban, Csehországban, Magyarországon és Oroszországban. A Httpool támogatással és szakértelemmel segíti a magyar hirdetőket a TikTok Ads marketingstratégiáiban. A közösségi média platformjainak legszélesebb körében szerzett tapasztalatokra építve segítünk követni ezt a gyorsan változó online teret, hogy partnereink naprakészek, versenyképesek maradjanak és sikereket érjenek el. A HTTPOOL Magyarországon a Spotify, LinkedIn, Snapchat, TikTok és Twitter megoldásokkal segíti a partnerei marketing stratégiáját.

  • Megosztom