A tévézés jövőjével jön a Most Fórum

Alaposan átformálják a tévézést a streaming videószolgáltatások és a közeljövőben további izgalmas újításokra lehet számítani. A Magyar Telekom Most Fórum februári rendezvényén a tévézés jövőjébe pillanthatunk be szakértők segítségével.

Abban mindannyian egyetértünk, hogy izgalmas, történelmi mérföldkőhöz érkezett a televíziózás. De hol tartunk most, mi ennek a világnak az aktuális helyzete és dilemmái? Milyen változást hozott a Netflix, az HBO GO vagy az Apple TV, Facebook Watch és mire számíthatunk még a továbbiakban? Elképzelhető, hogy a személyre szabott közvetítés és a változtatható nézőpontok, interaktivitás és korlátok nélküli rögzítés, tárolás közelebb van, mint hinnénk.

A Magyar Telekom Most Fórumán többek között ezekre a kérdésekre is keresik majd a választ a beszélgetés résztvevői. De terítékre kerülnek olyan témák is, mint az, hogy hogyan alakítja át a technológiai fejlődés a hagyományos televíziózást? Hogyan hat egymásra a néző, a műsorkészítő és a technológia?

De izgalmas kérdés az is, hogy kik lesznek a jövő tartalom-előállítói és nézői, illetve milyen médiaszemélyiségeket fog majd követni a közönség.

A február 13-i Most Fórum 18 órakor kezdődik a Magyar Telekom székházában, a Puskás konferenciateremben. A rendezvényen tartott beszélgetésen részt vesz Hámori Barbara producer, Szvetelszky Zsuzsa szociálpszichológus, Rajki Annamária, a Magyar Telekomtól, Bíró Pál, a Google országvezetője és Varga Attila (Sixx) újságíró, a moderátor Tatár Csilla lesz.

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött, amit itt lehet megtenni.

  • Megosztom