A Telex csapatához igazolt Hrutka János

Hrutka János egykori válogatott labdarúgó is csatlakozik a Telex csapatához, a portál közlése szerint „ír, szakért, elemez” majd.

Fotó: Lengyel-Szabó Péter / Telex

Hamarosan kezdődik a foci EB, a Telex pedig az évek óta szakértőként és sportkommentátorként is tevékenykedő egykori válogatott védővel erősített. „Hatalmas örömmel töltött el, hogy számos megkeresést, felkérést kaptam az elmúlt időszakban olyan neves médiumok vezetőitől, akikről nem is sejtettem, hogy figyelemmel kísérik a munkásságomat. Ez különösen jóleső érzés a nehezebb pillanatokban, pláne egy olyan embernek, akinek az elsődleges önkifejező eszköze az írás. Boldog vagyok, hogy egy fiatal, lendületes szerkesztőség biztosít felületet a fejlődésre, az évek alatt összegyűlt tapasztalat kamatoztatására. Biztos vagyok abban, hogy a bulvár irányába elcsúszott sportújságírást egy más köntösbe bújtatva tudjuk újra érdekessé és informatívvá tenni mindenkinek” – nyilatkozta Hrutka János az együttműködés kapcsán.

„Hrutka János eddig is több műfajban mutatta meg sokoldalúságát, így nemcsak a közelgő foci-Eb-n és olimpián számítunk a szakértelmére és írásaira. Szerintünk nem gond az sem, ha időnként közéleti kérdésekről is elmondja a véleményét. A Telex egyszerre kíváncsi, kritikus és korrekt újság, örülünk, hogy ezeket az értékeket Hrutka János is magáénak vallja” – mondta Munk Veronika és Dull Szabolcs, a Telex két főszerkesztője.

  • Megosztom