A Sport TV-n is indul az NFL-szezon

Magyar idő szerint szeptember hatodikán a Chicago Bears – Green Bay Packers meccsel elkezdődik az NFL jubileumi, századik idénye, amit idén is a Sport TV közvetít.

Jelentős jubileumhoz érkezett az NFL 2019-ben, az idei lesz a 100. NFL-szezon, amit természetesen Amerikában és szerte a világon megünnepelnek. Elég csak arra gondolni, hogy a mostani kiírásban az NFL-logó kiegészül egy jól látható 100-as felirattal. Mindenhol ezt használják majd a jubileumi évadban a labdától kezdve a stadionokon át mindenhol. Az 53. Super Bowl alatt kezdődött el hivatalosan a buli egy reklámmal, amelyet a meccs alatt vetítettek le először és amelyben rengeteg egykori és sok jelenlegi NFL-sztár kapott szerepet.

Ami a szezont illeti: 16 héten át minden fordulóban lesz egy olyan találkozó, amivel felelevenítenek egy-egy klasszikus összecsapást/rivalizálást a múltból. Csak néhány példa: az idénynyitón (Chicago – Green Bay) a liga történetének legrégebb óta (1921) rivalizáló csapatai játszanak, a második körben hétfőn az első, televízióban is közvetített Monday Night Football-meccset idézik fel (New York Jets – Cleveland Browns), amit 1970. szeptember 21-én játszottak. További érdekesség: hogy a hetedik és nyolcadik fordulóban összecsapnak az első két Super Bowl résztvevői (Green Bay Packers – Oakland Raiders és Kansas City Chiefs – Green Bay Packers).

Ünneplésben nem lesz hiány, ahogyan közvetített mérkőzésekben sem, a Sport TV az alapszakaszból és a rájátszásból több mint 100 találkozót mutat majd meg élőben. A csúcspont pedig természetesen a február másodikán Miamiban megrendezésre kerülő Super Bowl LIV lesz. Faragó Richard és Kun Zsolt kommentálja a mérkőzéseket, a szakértői székben pedig Kovács Sándor, Bencsics Márk, Buday Zoltán, Udvardi Gyula és Herczeg Ádám foglal helyet.

A Trash Talk című műsorunk továbbra is minden csütörtökön jelentkezik, és ebben a szezonban is az amerikaifocival foglalkozik. A csapat idén is a műsorvezető Tőrös Balázsból, illetve Bencsics Márkból, Kovács Sándorból, Buday Zoltánból és Kun Zsoltból áll.

 

fotó: Sport TV

  • Megosztom