A siker titkát kutatják az új tévéműsorban

Az ismert riporter visszatér a tévé képernyőjére egy tőle már megszokott saját formátumú és gyártású műsorral, amelyen egy évig dolgozott. Sikerszféra december 14-től minden hétvégén az ATV-n.

A siker mindig vonzó és csábító, minden ember vágya, hogy elérje. De mit kell tenni érte? Kinek, mit jelent? Hogyan éri el azt, mikor, mi által? Oktatás, neveltetés, minták, mi minden kell a sikerhez? Kiből és hogyan válik példakép?

A műsor ikonikus szereplői, akik a kultúra, a sport, az üzleti élet, a televíziózás, a zene, a tudományos élet világából kerülnek ki, elmesélik karrierútjukat a kezdetektől. A Sikerszféra egy erőt adó műsor arról, hogy ki, milyen akadályokat, hogyan küzd le, és áll fel, ha elgáncsolják.

Péterfi Judit hitvallása, hogy a világ a példáktól fog változni, nem a véleményektől. Ezért készítette a műsort, tartotta fontosnak, hogy beszéljünk erről a témáról egy értékválsággal küzdő világban. A Sikerszférában olyan ismert és elismert emberek beszélnek majd a sikerről, mint Náray Tamás, Bojár Gábor, Nagypál Gábor és még sokan mások.

Sikerszféra december 14-től minden szombaton és vasárnap 17.55-től az ATV-n.

  • Megosztom