A Randstad a Mediatort választotta

A Mediatort választotta a Randstad közösségi média kommunikációjának támogatására. Az ügynökség augusztus 1-től dolgozik együtt a HR szolgáltatóval. Feladatai közé tartozik a Randstad Facebook kommunikációjának a koordinálása, valamint a honlapján található karrier blog tartalmának az elkészítése is.

A Randstad ajánlás útján vette fel a kapcsolatot a Mediatorral, a döntést pedig segítette az is, hogy több közösségi média kampányukat is sikeresnek találta. Az ügynökség dolgozik többek között a Zewa, a Guinness, a NEFF és a Becherovka közösségi aktivitásain.

A Randstad globális vezető szerepet tölt be a HR szolgáltatási ágazatban, 39 országban több mint 4800 irodával rendelkezik. A vállalat testre szabott megoldásokat kínál kis-, közepes- és nagyvállalatok részére, amely kiterjed a szakképzett alkalmazottak, szakértők és vezetők elhelyezésére is.

A Mediator az egyik legnagyobb full-service ügynökség Magyarországon. A 2005-ös alapítást követően 2013-ig kreatív ügynökségként működött, majd a piaci igényekhez igazodva ezt követően kezdtek el házon belül foglalkozni a médiavásárlással, közösségi médiával és webfejlesztéssel, illetve rendezvényszervezéssel és PR szolgáltatásokkal is bővítették kapacitását, és az eredmények sem maradtak el. Idén a Mediator fődíjas lett a Kreatív Content+Marketing Award díján, míg a Marketing és Média full service és kreatív ügynökségi listáján negyedik lett a full service szolgáltatásokat nyújtó ügynökségek között.

  • Megosztom