A Next9 lett az euJobs PR ügynöksége

Májustól a Next9 a munkaerőkölcsönzés és -közvetítés teljes palettáját lefedő euJobs HR-Group hivatalos stratégiai és PR ügynöksége, amellyel közösen több sikeres projektet valósított meg már az elmúlt hónapokban is.

A járványhelyzet miatt megváltozott körülményekhez alkalmazkodva sajtó- és médiaaktivitását is erősíti a 2004-ben alapított, korábban euCSOPORT néven működő euJobs HR-Group. A 100 százalékban hazai tulajdonban lévő cégcsoport tagja többek közt az euDiákok Iskolaszövetkezet, a felnőtteket kölcsönző és közvetítő euJobs, valamint a Nyugdíjtöbblet Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezet.

„Teljeskörű és professzionális szolgáltatást nyújtó ügynökséget kerestünk, amely ugyanarra a szakmai megbízhatóságra és rugalmasságra képes, amelyet tőlünk is megkövetelnek az ügyfeleink a pandémia okozta bizonytalanságban” – indokolta a döntést az euJobs HR-Group alapító-tulajdonosa. Pataki Zoltán egyre élénkebb munkaerőkeresletre számít a járvány miatti kényszerű korlátozásoknak leginkább kitett szektorokban, ami a széleskörű tevékenységet folytató vállalatcsoport kommunikációs aktivitásában is sokasodó kihívásokat támaszt. „Az elmúlt hónapok közös munkái során a Next9 több ízben is bizonyította a hozzáértését” – tette hozzá Pataki Zoltán.

A mindössze hároméves múltra visszatekintő Next9 PR-ügynökség többek között olyan cégeket tudhat ügyfelei között, mint az ALTEO, a Deloitte, a Dreher, a Nestlé, a Nespresso, a Roche, a SHARE NOW, a Teqball, vagy a Wolt.

  • Megosztom