A Nat Geo is csatlakozott a VM magazin csapatához

A Varázslatos Magyarország fotós és természetvédelmi magazin második életévébe lépett, 2021. elején megjelent a negyedéves prémium magazin ötödik száma. Idén csatlakozott a magazinhoz a National Geographic Magyarország csapata is.

A magazin egyedülálló sajtótermék a magyar piacon, hiszen az olvasó egyetlen kiadványból tájékozódhat a magyar természetvédelem világának eseményeiről, a természettudományos kutatások fejleményeiről, illetve az ország kiemelkedő természetfotósaitól tanulhat terep- és technikai fogásokat, s mindezeken túl a természet világához kötődő, további témákról is olvashat, a pszichológiától egészen a kultúrtörténetig.

A magazin különlegessége, hogy a cikkek kizárólag szakmailag méltán elismert szerzők tollából származnak, és szinte teljes mértékben a VM természetfotó pályázatának képeivel illusztráltak, ráadásul a kiadvány karbonsemleges nyomdai gyártással készül.

A szerzői csapatban idén is szerepelnek a magyar nemzetipark-igazgatóságok, a WWF Magyarország, az Ökológiai Kutatóközpont, az ELTE Ember-Környezet Tranzakció Intézet, valamint a magyar természetfotózás kiemelkedő alakjai Máté Bencétől, Daróczi Csabán át Potyó Imréig, ám mellettük felkészült természettudósok, természetvédelmi szakemberek és további fotósok írásai is színesítik a magazint. Idén csatlakozott a magazinhoz a National Geographic Magyarország csapata is.

  • Megosztom