A mozikat is meghódíthatják a PlayStation sztárjai

Mozifilmeket és tévés produkciókat készít a Sony Interactive Entertainment a legsikeresebb videójátékokból, ebből a célból már létre is hozták a PlayStation Productions nevű céget.

A Marvel és a DC képregényekből készült filmek és sorozatok elképesztő sikereit másolná le a Sony a videójátékok új platformra történő átültetésével. „Úgy érezzük, most van itt az idő, hogy új médialehetőségeket keressünk a streamingben, a televízióban és a moziban” – jelentette ki Shawn Layden, a SIE Worldwide Studios elnöke a The Hollywood Reporternek adott interjúban. A produkciós cégnek hatalmas választák áll rendelkezésére az új platformok meghódításához, több mint 100 eredeti játék közül választhatnak, a kalandtől a sci-fin át a misztikus és horror játékokig.

„Úgy éreztük, jobb megközelítés az egyes játékaink licenceinek nagy stúdióknak történő átadásánál, ha saját magunk készítünk ezekben filmes tartalmakat, mivel mi jobban ismerjük ezeket a történeteket és azt is jobban tudjuk, hogy mit szeret a PlayStation közösség” – magyarázta a saját stúdió létrehozásának hátterét Asad Qizilbash, az új cég vezetője.

  • Megosztom