A Mindeával erősített a Dentsu Aegis

Átveszi a Mindea ügyfélkörét és teljes csapatát a Dentsu Aegis Network Hungary. A megállapodás értelmében 2019. októbertől az iProspect Hungary Rényi Balázs által vezetett Social&Content divíziójának részeként folytatja tevékenységét a Mindea.

A Mindea-t 7 éve indította el Mészáros Beatrix, vezetésével a magyar piac egyik véleményformáló social média ügynökségévé vált. „Rendkívül izgalmas, új időszak kezdődik az iProspect-hez történő csatlakozásunkkal, ügyfeleinknek még több és komplexebb szolgáltatások nyújtására leszünk képesek a Dentsu-s háttérrel” – tette hozzá Mészáros Beatrix.

„A Mindea nagyon sikeresen építkezett a megalakulása óta, ügyfeleinek üzleti fejlődését erős szakmai hátterű csapata támogatta a social media, influencer marketing és PPC szaktudásával. Örülök, hogy ezzel a megállapodással mostantól együtt folytathatjuk a munkát és felkészült szakemberekkel, izgalmas ügyfélkörrel gazdagodik csapatunk” – mondta el Rényi Balázs. A megállapodást Gerő Viktor tranzakciós tanácsadó segítette a Mindea részéről.

A Dentsu Aegis Network Hungary a világ 143 országában 45.000 szakemberrel működő Dentsu Aegis Network részeként egyedülállóan átfogó, integrált kommunikációs, marketing és tanácsadási szolgáltatásokat nyújt saját ügynökségi márkáin (Carat, dentsuX, iProspect, Isobar, Vizeum) keresztül.

  • Megosztom