A MediaCom nyert a Shell tenderén

A MediaCom nyerte a Shell globális médiaügynökségi megbízását, így a médiaügynökségi hálózat felel a cég kiskereskedelmi és kenőanyag üzletágához kapcsolódó médiatervezési és -vásárlási feladatokért.

2018. szeptember 1-jével folytatódik a Shell és a MediaCom együttműködése, amely már 1995 óta tart. A tender a Shell Agency of the Future projektjének része, melynek keretében nyolc kreatívügynökséget választott ki, valamint különálló eljárásban a MediaComot bízta meg a globális médiaügynökségi feladatok ellátásával.

“A MediaCom kiválasztása tökéletesen tükrözi a marketingmodellünk modernizálására és a kommunikációnk integrálására irányuló törekvéseinket. Ez a folyamat többek között a MediaCommal régóta tartó együttműködésünknek köszönhető. Közös munkánk piacvezető médiatervezési- és vásárlási megoldásokat eredményezett. A MediaCom osztozik azon ambíciónkban, hogy folyamatosan fejlesszük a médiahasználatunkat. és együtt tovább növeljük a médiaköltésünk hatékonyságát” – nyilatkozta Chris Hayek, a Shell médiáért felelő globális vezetője.

  • Megosztom