A legmenőbb női startupokat keresi az Avon

Indul a Women Startup Competition AVON akcelerátor program 2019. Az AVON a verseny fő támogatójaként egy beauty akcelerátor program keretein belül a legmenőbb női startupokat keresi Európa-szerte.

Van egy szuper vállalkozási ötleted? Valósítsd meg! Az AVON a Women Startup Competition fő támogatójaként egy beauty akcelerátor program keretein belül a legmenőbb női startupokat keresi Európa-szerte, amelyre szeptember végéig online lehet jelentkezni. A verseny végén a legjobb háromnak bizonyuló beauty-tech csapat iparág specifikus, személyre szabott mentorálásban részesül, illetve üzleti együttműködésre is lehetőséget kaphat az AVON-nal.

Napjainkban a nők egyre fontosabb szerepet játszanak a társadalmon belül. Egyre több szerepet vállalnak magukra – tanulnak, háztartást vezetnek, gyermeket nevelnek, gondoskodnak a családjukról, mindemellett keményen dolgoznak. Ennek ellenére gondoltuk volna, hogy a női startupok és vállalkozások aránya Európában kevesebb, mint 27%, a női befektetők pedig mindössze 7%-ban vannak jelen az üzleti életben? Magyarországon a női tulajdonban lévő vállalkozások aránya mindössze 28%, ami szintén igen csekély.

  • Megosztom