A Kométa a Próbakővel folytatja

A világszínvonalú termékeiről ismert Kométa sajtókapcsolati PR tendert írt ki a közelmúltban, a meghívottak köre nem volt nyilvános. A pályázatot a Próbakő Kommunikáció nyerte, megbízásuk 2019 áprilisától határozatlan időre szól.

Magyarország egyik legnagyobb sertésfeldolgozója, a Kométa 99 Zrt. a márka ismertségének növelése érdekében sajtókapcsolati PR tendert írt ki, melyet a Próbakő Kommunikáció nyert el.

A több nemzetközi ügyféllel is rendelkező ügynökség portfóliója ezzel tovább bővült. A Próbakő jelentős tapasztalatokkal bír FMCG területen: több éven keresztül az Unilever corporate PR ügynöksége voltak, jelenleg is dolgoznak a Törley Pezsgőpincészetnek. Ügyfeleik között szerepelt már a Knorr és a Delikát8 is. Korábban a BOLS Hungary, a Bacardi Martini, a Nestlé Nescafé Dolce Gusto, illetve a Várda Drink különböző projektjein is dolgoztak.

A Próbakő Kommunikáció legfőbb célkitűzése az FMCG területen jól csengő márkanév ismertségének növelése lesz sajtókapcsolati eszközökkel. A megbízás 2019 áprilisától határozatlan időre szól.

  • Megosztom