A jövő attól függ, mit teszel most

Az OMD médiaügynökség az idén ünnepli magyarországi megalakulásának 20. évfordulóját. A 20. születésnap egy ember életében is fontos mérföldkő, rengeteg dolog történik az életünk első szakaszában, ám a legnagyobb kihívások, a legnehezebb döntések és a legszebb emlékek még mind előttünk állnak.

20 év egy ügynökség életében is bővelkedik eseményekben, számos szakmai díj, elismerés, tehetséggondozó és társadalmi felelősségvállalási programjaink mellett büszkék vagyunk az ügyfeleinkkel és partnereinkkel kialakított hosszú távú stratégiai partneri együttműködésre és a nálunk dolgozó kiváló szakemberekre, akik nélkül ezek az eredmények nem tudtak volna, illetve nem tudnának megvalósulni.

Egy születésnap mindig egy kicsit visszaemlékezés is az elmúlt évekre, de mi most elsősorban nem a múlttal szeretnénk foglalkozni, hanem a jövőre koncentrálunk. A folyamatos fejlődés és az élethosszig tartó tanulás kulcsfontosságú a vállalati filozófiánkban, hiszen a jövő attól függ, hogy mit teszünk ma. A nyitottság, a kíváncsiság, az álmodozás, a kreativitás mind – mind olyan tulajdonságok, amit bátorítunk a kollégáinkban. A jövő lehetőségei és innovációi e tulajdonságok mentén formálódnak, alakulnak és válnak valósággá.

E rovatban megjelenő cikkek fiatal, tehetséges kollégák tollából, billentyűiből születtek és olyan témákat dolgoznak fel többek között, mint a technológiai fejlődés, a médiafogyasztás, a vásárlás és az adat alapú marketing jövője.

Jó szórakozást, olvasást kívánok!

Szabó Edina (OMD ügyvezető igazgató)

  • Megosztom