A Játéknet lett az Ország Boltja

Rekordot döntött az Ország Boltja versenyen induló webshopok száma, ezúttal már több mint 1400-an szálltak versenybe a Népszerűségi és Minőségi díjakért. Az abszolút nyertes a Játéknet Webáruház lett, ami egyben azt is jelentette, hogy a díj történetében először sikerült megvédenie ezt a címet. A szervezők összesen 13 kategóriában osztottak ki Minőségi és Népszerűségi díjakat, többek között az alkatreszek.hu, a ruhafalva.hu és a mediamarkt.hu is kategóriagyőztes lett.

Az Árukereső.hu által szervezett Ország Boltja Versenyen idén is két versenykategóriában indulhattak a pályázók. Népszerűségi kategóriában, mint minden évben, így idén is az orszagboltja.hu oldalon, illetve a webáruházak oldalaira kihelyezett szavazógombok segítségével lehetett szavazni december 3-tól február 5-ig, a Minőségi díjakért pedig az Árukereső.hu Megbízható Bolt Programjában részt vevő webáruházak indulhattak. Ebben a kategóriában a valós vásárlók értékelései alapján kerültek meghatározásra a győztesek a programban nyújtott egész éves teljesítményük alapján.

Rendhagyó módon a 2018-as verseny végeredményének kihirdetésére és a díjak átadására 2019. február 21-én került sor egy díjátadó gála keretében. Az est folyamán összesen 27 díj került kiosztásra: 13 népszerűségi díj, 13 minőségi díj, valamint a legjobb webáruháznak járó Ország Boltja fődíj.

Az Ország Boltja fődíjat elnyerő Játéknet Magyarország legnagyobb játék webáruháza, mely családi vállalkozásként indult és idén ünnepli 13. születésnapját. A céget továbbra is az eredeti tulajdonosok vezetik és fejlesztik újabb ötletekkel, nagy hangsúlyt fektetve a vásárlói elégedettségre.

Az idei Ország Boltja díjátadó gálának a Larus Rendezvényközpont adott helyet. Az est házigazdája ezúttal is Harsányi Levente volt, aki remek humorával igyekezett oldani a versenyzők várakozással teli, feszült hangulatát. A vendégek szórakoztatásáról Hajnóczy Soma, kétszeres bűvész világbajnok és Sári Évi énekesnő gondoskodtak. A vacsorát pedig könnyed élő zene kíséretében fogyaszthatták el a vendégek, amelyet a Flóra & Bálint akusztik biztosított.

A nyertes webáruházak teljes listája itt érhető el.

  • Megosztom