A rovat megjelenését a szerencsejáték Zrt támogatta.

A Hisense a 2022-es foci vb hivatalos szponzora

A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) és a Hisense partnerséget kötött, melynek értelmében a vállalat a 2022. november 21. és december 18. között zajló foci vb hivatalos támogatója.

Az együttműködés 2017-ig nyúlik vissza, melynek keretében a Hisense az első kínai szórakoztatóelektronikai vállalatként szponzorálta a 2018-as orosz labdarúgó-világbajnokságot.

Csatlakozva a szponzorok névsorához, a Hisense előtt egy olyan globális marketing kampányban való részvétel lehetősége nyílik meg, amely a katari foci VB helyszíneitől kezdve, az online felületeken át biztosítja a cég logoinak használatát, sőt, lehetővé teszi a Hisense okostévék VIDAA smart platformjain a korábbi FIFA Labdarúgó Világbajnokságok VOD tartalom megosztását is.

Fatma Samoura, a FIFA főtitkára a szponzoráció kapcsán elmondta: “Nagy örömömre szolgál, hogy a Hisense-t a FIFA világbajnokság hivatalos szponzoraként üdvözölhetem, hiszen mindkét vállalat számára kiemelten fontos a technológia, az innováció, valamint, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsuk a nézőink számára.

Jia Shaoqian, a Hisense Group vezérigazgatója amellett, hogy a vb-t a világ egyik legjelentősebb sporteseményének tekinti, hangsúlyozta, hogy az ilyen színvonalú sportesemények támogatása fontos lépés a Hisense számára a globális márkává váláshoz vezető úton.

A 2022-es labdarúgó-világbajnokságot november 21. és december 18. között rendezik Katarban.

  • Megosztom