A hétvégén folytatódik a TV2 sorozata

Vadonatúj részekkel folytatódik szeptember 5-én a TV2 saját fejlesztésű, heti fikciós sorozata, az Egyszer volt Budán Bödör Gáspár. A szombat este folytatásában pedig a Queen történetével foglalkozó Bohém rapszódia kerül képernyőre.

A TV2 új sorozata május elsején debütált, a premier epizód után pedig a hétvégén érkezik a folytatás. A Bödör család már felköltözött Budapestre dinnyeberki otthonukból, kalandjaik pedig a fővárosban is folytatódnak. A sorozatban a vidéki szokások integrálódnak viccesen a budapesti életbe, és a következő részekben még több kaland és vicces szituáció vár a szereplőkre.

A sorozat után 20.30-kor országos premier lesz a TV2-n szeptember 5-én: a Queen zenéjének és az együttes rendkívüli énekesének történetét, a Bohém rapszódiát láthatják a tévénézők. 1946-ban ezen a napon született Freddie Mercury, akit sosem érdekeltek a sztereotípiák és ellenszegült a konvencióknak, így vált belőle a világ egyik legkedveltebb zenésze. A zenés életrajzi drámában tanúi lehetünk a zenekar elképesztő felemelkedésének legendás dalaik és újszerű hangzásuk révén, valamint Mercury féktelen életvitelének a bandára gyakorolt hatásait is bemutatja a film. A Freddie-t zseniálisan alakító Rami Malek 2019-ben Oscar-díjat kapott ezért a szerepért.

Ősszel olyan további országos premierfilmek láthatók majd a TV2 műsorán, mint a Rambo 5. – Utolsó vér Sylvester Stalloneval a főszerepben. Jön a sci-fi-rajongók kedvence, az Űrdongó, valamint a vígjátékok kedvelői sem maradnak izgalmak nélkül: a Mi kell a férfinak?, a Jumanji: Vár a dzsungel és a Kölcsönlakás is képernyőre kerül.

  • Megosztom