A dolgozók is besegítettek az UniCredit új kampányába

Új, televíziós és online platformokon futó integrált kampányt indít az UniCredit Bank. A kiszámítható, fix havi törlesztő részletet kínáló Stabil kamat személyi kölcsön bevezetésére indított kampány reklámfilmjében a bankban dolgozó kollégák is feltűnnek.

Előzetes, fókuszcsoportos kutatás során mérte fel az UniCredit Bank, hogy melyek azok a mérföldkövek, amelyek igazán fontos szerepet töltenek be az életünkben. Az olyan helyzetek, amikor nem sajnáljuk az időt és az energiát, főleg, ha szeretteinkről van szó, és amelyeknél jól jöhet egy kis támogatás, hogy céljainkat könnyebben elérjük. Az ACG Reklámügynökség által készített új reklámfilmben ezek a pillanatok elevenednek meg, az UniCredit pedig abban segít, hogy az ilyen életesemények kompromisszumok nélkül valósulhassanak meg.

„Az UniCredit Bank hisz abban, hogy a banki kapcsolat egy hosszútávú kapcsolat. A mi dolgunk az, hogy kiszámítható pénzügyi megoldással segítsünk minden olyan helyzetben, ami ügyfeleinknek igazán számít” – hangsúlyozta Vörös Réka, az UniCredit Bank Lakossági és Kisvállalati Divíziójának vezetője.

„Ahogy a kommunikációs platform és kampányüzenet is valós visszajelzésekre, insightokra épített, úgy a jeleneteknél is törekedtünk a természetességre, az érzelmekkel teli, őszinte pillanatok megjelenítésére. A kampány nem a problémákra, hanem azok megoldására összpontosít. A legfontosabb az volt, hogy ezt a pozitív szemléletet a film hangulata is visszaadja” – mondta Nyitrai Márton rendező, aki megosztott néhány kulisszatitkot is. A filmben látható esküvői jelenetben több UniCredites kolléga is feltűnik, a bank ugyanis vállalkozó kedvű munkatársait meghívta, statisztaként vegyenek részt a filmben, akik így egyúttal bepillanthattak egy forgatás kulisszái mögé is.

A TV-kampány mellett érdemes lesz figyelni az UniCredit Bank közösségi felületeit is: esküvőszervező és lakberendező szakértőkkel készített kisfilmekben, posztokban és cikkekben oszt majd meg praktikus tippeket és tanácsokat a bank arra vonatkozóan, hogyan lehet ezekből az élethelyzetekből a legtöbbet kihozni.

  • Megosztom