A Computerworldtől igazolt online főszerkesztőt az IT-Business

Mészáros Csaba, aki eddig közel öt éven át a Computerworld online főszerkesztői feladatait látta el, július 1-től az itbusiness.hu főszerkesztőjeként folytatja pályafutását. Az IT-Business Publishing (ITB) médiaportfóliójában az eddiginél nagyobb hangsúlyt kíván fektetni az olvasók online elérésére.

„Az elmúlt hónapokban megnövekedett az online tartalomfogyasztás az itbusiness.hu esetében is, így amikor Mészáros Csaba jelezte, hogy szívesen visszatérne az ITB kötelékébe, nyitottan fogadtuk. Csabával hosszú éveken át dolgoztunk együtt korábbi kiadók menedzsmentjében, és az ITB-nél évekig újságíróként, szerkesztőként, online- és hírlevél-szerkesztőként járult hozzá a kiadó sikeréhez. Ahogy ez év elején már jeleztük, idén elsősorban szakemberekben kívánunk erősíteni, ennek következő lépése Csaba csatlakozása. Ezzel párhuzamosan további komoly online fejlesztés indul meg a kiadó berkein belül” – mondta el Sziebig Andrea, az ITB ügyvezetője.

A váltás kapcsán az új online főszerkesztő, Mészáros Csaba jelezte: „Nagy örömmel térek vissza a hazai informatikai szaksajtó piacvezető kiadójához. Célom az ITB pozíciójának további erősítése a szakmai közönségnek szánt minőségi, egyedi, érdekes online tartalmakkal. Meggyőződésem, hogy az utóbbi években az online publikálás területén szerzett kiterjedt tapasztalataimat eredményesen tudom kamatoztatni a színvonalas szakmai munkához inspiráló környezetet biztosító prémium kiadónál”.

  • Megosztom