A Café Communications-szel kampányol az OTP

Januárban indul az OTP Bank új kommunikációs platformjának első termékkampánya.

„Kampányunk elsődleges célja, hogy pozicionáljuk az OTP Személyi kölcsönt olyan bármire szabadon felhasználható pénzügyi megoldásként, amely hozzásegít a célcsoport életében felmerülő következő lépések megvalósításához. A kampányban a leggyakoribb, pozitív életeseményhez kapcsolódó hitelcélok mellett kevésbé tipikus felhasználást is bemutatunk. Ezekkel akár azokat a fogyasztókat is meg tudjuk szólítani, akik jövőjük tervezésekor eddig nem feltétlenül gondoltak lehetőségként a személyi kölcsön igénybevételére.” – foglalta össze Németh Anna, az OTP Bank Marketingkommunikációs csoport vezetője.

Abból az alapvető emberi tulajdonságból indul ki az insight, hogy mindannyiunkat hajt az előrejutás vágya. Szeretnénk könnyebbé tenni az életünket, komfortossá a hétköznapjainkat, fejleszteni önmagunkat és a közvetlen környezetünket. Ezekhez pénzre van szükségünk, amelyre az OTP Bank személyi kölcsöne kézenfekvő megoldást kínál.

„A decemberben indult új platform első termékkampánya ez. A személyi kölcsön kampány ugyanarra a gondolatra épül, mint az image és az ezt követő kampányok: mindenki tovább akar lépni, mindenki egy kicsit jobbá, könnyebbé szeretné tenni az életét. Van, amikor ehhez pénzre van szükség, ilyenkor lehet az OTP Bank a következő lépés.” – magyarázza Szűcs Gábor, a Café Communications kreatívigazgatója. A TV-ben futó reklámot pre-roll videók, bannerkampány, outdoor megjelenések és bankfióki anyagok támogatják január közepétől.

A kampányhoz készült film Praznoczy Sébastien rendezésében készült, aki az új platform image szpotjáért is felelt. Fontos szempont volt az egységes vizuális megjelenés és hangulat, ráadásul a két forgatás között egy hónap sem telt el, szinte egyszerre fejlesztették az alkotók a két kampányt.

  • Megosztom