24 óra alatt döntött a Telekom

Lezajlott a Magyar Telekom Csoport második 24 órás gyakornoki kiválasztása. A vállalat egy nap alatt 27 gyakornokot szerződtetett. A toborzásra több mint 900 hallgató regisztrált, közülük 300-an jelentkeztek a 21 meghirdetett pozíció valamelyikére.

A Magyar Telekom Csoport instant toborzási megoldása a tavaly novemberi kampányt követően ismét sikeresen zárult, hiszen a lehetőség meghirdetését követően több mint 900 egyetemista regisztrált a vállalat Most gyakornokai névre hallgató microsite-ján. Ekkor a diákok még csak annyit tudhattak, hogy IT, mérnöki, gazdasági, illetve kommunikációs területekre keres gyakornokokat a vállalatcsoport. A pozíciók május 16-án 10 órakor kerültek nyilvánosságra, ekkor kezdődött a kiválasztási folyamat. Első lépésként az online regisztrációt követően egy kompetenciamérő játékot kellett kitölteni a jelentkezőknek, melyet egy ismert gamer is tesztelt: aki folyamatosan nyomon követte a #mostgyakornoka Facebook csoport történéseit, Hunboxing Zsolti segítségével kaphatott ízelítőt a játékból.

Ezt követte az online videóinterjús kör, majd az eredmények összesítése után a HR-szakemberek 60 jelöltet hívtak be személyes interjúra másnap délelőttre a Telekom és a T-Systems közös székházába, az ország legnagyobb irodaépületébe. A meghirdetett 21 álláshelyre végül összesen 300 diák pályázott, közülük kerültek ki a Most gyakornokai.

Akik jelentkeztek a Most gyakornokának, de ezúttal nem találtak hozzájuk illő pozíciót vagy nem kerültek kiválasztásra, mostantól elsőként értesülhetnek a Telekom csoport további gyakornoki lehetőségeiről.

  • Megosztom