140 milliót költene PR-re a NIF

Nyílt közbeszerzési eljárást indított a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. PR és médiavásárlási feladatok ellátására. A megbízás becsült értéke 140 millió forint, a tervek szerint március közepén már eredményt hirdetnének.

A NIF Zrt. beruházásában készülő közutak, gyorsforgalmi utak és vasutak fejlesztésével kapcsolatos beruházásokat támogató PR és médiavásárlási feladatok ellátásáról, valamint a társaság kommunikációs tevékenységének médiatervezéséről és vásárlásáról kell gondoskodnia a pályázat nyertesének – derül ki az online uniós közbeszerzési értesítőben (TED) közzétett felhívásból. Előreláthatólag 130 közúti és 25 vasúti beruházást érint majd a megbízás. A kiírás szerint a nyertes ajánlattevő kötelessége lesz a kríziskommunikáció feladatainak ellátása is, emellett közvélemény-kutatások készítése, valamint a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. éves roadshow-jának szervezése. A NIF-nél 140 millió forintra becsülik a megbízás értékét.

Az ajánlattevőnek és a közbeszerzés értékének 10 százalékát meghaladó mértékben igénybe venni kívánt alvállalkozónak komoly szakmai múlttal kell rendelkeznie, a feltételek között szerepel ugyanis, hogy a hirdetmény megjelenését megelőző 24 hónapban a közbeszerzés tárgya szerinti médiatervezés és vásárlás szolgáltatásból származó forgalmuk elérje a nettó 400 millió forintot és legalább az egyik naptári évben meghaladja a 200 millió forintot. Emellett az ajánlattevőnek összesen legalább kettő, egyenként minimum nettó 80 millió forint értékű és ezek mellett 2, egyenként nettó 10 és 30 millió forint közötti értékű legalább 3 országos médiumban megjelentetett kampányreferenciával kell rendelkeznie.

 

A közbeszerzési kiírást február ötödikén 10:00 óráig vehetik át az érdeklődők, és szintén ez az időpont az ajánlatok leadási határideje is. A kiírók elképzelései szerint március 15-én már eredményt hirdetnek majd, és várhatóan március 25-én sor kerül a szerződés megkötésére is.

  • Megosztom