Viberen újít a Nosalty

A Nosalty a Viberrel szoros együttműködésben elindítja az eddigi legizgalmasabb funkcióját.

Ismét egy olyan újdonsággal készült a Nosalty, aminek segítségével a felhasználók könnyebben és gyorsabban kereshetnek fogásokat egy családi, baráti találkozóra vagy egy romantikus estére. Nem akadály, ha a buszon vagy a munkából hazafele szeretnének egy kis ihletet szerezni: a felhasználóknak egy beszélgetésen belül, akár az otthon fellelhető alapanyagok alapján is lehetőségük van kiválasztani a számukra legmegfelelőbb receptet. A mostani újítással a felhasználók több információt tudhatnak meg a keresett receptről a Viberen keresztül, így a receptkeresés még élvezetesebbé válik. A főzni vágyók inspiráló receptek közül válogathatnak többek közt a közelgő karácsonyi sütés-főzéshez vagy a szilveszteri vendégváró falatokhoz.

Amennyiben valakinek csak ötletekre van szüksége, a Nosalty Viber fiókját megnyitva azonnal megkapja az adott nap legkeresettebb receptjeit.

Hogyan működik?

1. Kattints a keresőikonra a Viberen belül!

2. Válaszd ki a Nosalty fiókját!

3. Írd be a keresett receptet, kedvenc ételed nevét, vagy az ahhoz kapcsolódó alapanyagot!

4. Válogass kedvedre a találatok közül, vagy nyisd meg a kiválasztott receptet a hozzávalók megtekintéséért!

5. Egy könnyed mozdulattal oszd meg partnereddel a receptet, és kezdődhet a főzés!

A Nosalty a Viber kiemelt partnereként 2016 szeptemberében indította el közösségi csatornáját a Viberen, ezt követően 2016. november 30-án a Nosalty Viber chatbotját, amellyel a követők könnyen, gyorsan kereshetnek recepteket és értesülhetnek a legújabb receptekről és hírekről.

  • Megosztom