Velük csábít az AXN

Sármos férfiakkal igyekszik magához csábítani a nézőket augusztusban hétfő esténként az AXN, Jude Law és Benedict Cumberbatch alakítása is látható lesz majd a csatornán.

 

Jude Law pályafutása alatt számos filmben, sorozatban szerepelt a romantikus vígjátékoktól egészen a háborús filmekig. Augusztus 7-én az AXN műsorán a Dom Hemingway-ben lesz látható, ahol egy nagystílű betörőt alakít, aki 12 év után szabadult a börtönből.

 

A Golden Globe – díjas Clive Owen augusztus 14-én szegez majd mindenkit a képernyők elé A bűn árfolyama című filmmel, amelyben Louis Salinger Interpol-ügynököt alakítja, aki Eleanor Whitman (Naomi Watts) kerületi ügyész-helyettessel egy nagy befolyású bank sötét titkáról akarják lerántani a leplet.

 

Ki gondolná, hogy Colin Farrel ír színész majdnem a profi sportkarrier mellett döntött, ám mindannyiunk nagy szerencséjére elvarázsolta a filmek világa és színészi munkájáért már Golden Globe – díjat is kapott. A 41 éves színészt augusztus 21-én láthatod az AXN műsorán, A fülke című thrillerben.

 

Benedict Cumberbatch a Sherlock című sorozat sztárja a negyedik évad előtt egy különkiadásban varázsolja el a rajongókat. A Sherlock: A szörnyű menyasszony filmben ezúttal 1895–ben nyomoz Holmes és Wattson. Augusztus utolsó hétfőjén te is megtudhatod, hogy miként sikerül felgöngyölíteniük a szörnyű menyasszony ügyét.

  • Megosztom