Újított a budapesti pláza

Trendblogot indított az Arena Plaza. A Fashion Crush szerzője a Randikommandó című műsorból is ismert stylist, Lendvai Lilla.

 

A blogon szakértői tippek olvashatnak az érdeklődők. Közel 200 világmárkát felvonultató választék, stílustippek, divathírek, szett-ajánlók – ezek várnak a Fashion Crush olvasóira.

 

„Lendvai Lilla vagyok, stylist. Szenvedélyem a munkám, a divat és a stílus izgalmas találkozása inspirál és motivál. Meggyőződésem, ha mindennapjainkban csak egy kicsivel több szerepet kap saját stílusunk kialakítása, és ezáltal jobbá válik a megjelenésünk, máris boldogabbak vagyunk” – olvashatjuk Lilla bemutatkozását a blog bevezetőjében.

 

„Szeretnénk minél több segítséget nyújtani vásárlóinknak, hogy eligazodhassanak a divat állandóan változó világában. Széles kínálatunk mellett a Fashion Crush blog kiindulópont lehet az olvasóknak ahhoz, hogy rátaláljanak saját stílusukra” – mondta el Voith Kinga, az Arena Plaza marketing menedzsere a blog indulása kapcsán.

 

A folyamatosan frissülő Fashion Crush blogon most többek között a farmer- és szépségtrendekről, az őszi divatról és a punk stílusról olvashatnak.


  • Megosztom