Újít a SportKlub

Első kézből vett átigazolási hírekkel és a futballvilág legújabb pletykáival ma indul a SportKlub új nyári magazinműsora, a Focilesen. A hetente jelentkező élő adásokban menedzserek, sportolók és a csatorna szakértői elemzik a játékos mozgásokat, a várható üzleteket, és nem kizárt, hogy végre az is kiderül: hova igazol Dzsudzsák Balázs?

 

Július elejétől nyitja kapuit az átigazolási piac, ahol mindenkit mindenkivel hírbe hoznak. A SportKlub új magazinműsora gondoskodik arról, hogy a szurkolók értesüljenek róla: ki, hova, mennyiért szerződik.

 

A Focilesen minden pénteken, 19.30-kor jelentkezik. A fél órás műsorban menedzserek, focisták és persze a SportKlub szakértő elemzik majd többek között a játékos mozgásokat és a várható üzleteket. Szó lesz a magyar válogatott mozgásteréről, az NB I legnagyobb felvásárlóiról, a legdrágább igazolásokról, valamint az európai topklubok stratégiájáról. És ki tudja, a Focilesen-ből talán az is kiderül, ami megannyi drukkert mozgat ezekben a hetekben: hova igazol Dzsudzsák Balázs, a Dinamo Moszkva ballábas bombázója? És vajon melyik csapat adja meg a 63 millió eurós gázsit a Napoli csatáráért, Edison Cavaniért?

 

„A műsorban kiemelt figyelmet fordítunk a francia és az olasz focihírekre, hiszen a két nemzet bajnokságát a SportKlubon tudják nyomon követni a tévénézők. Természetesen foglalkozunk a magyar játékosok átigazolásával is, valamint például azzal, hogy lehet-e olyan erős a Monaco játékoskerete, mint például a Paris Saint-Germainé? Szakértőinket arról is megkérdezem, hogy engem például el tudnának-e adni játékosnak, és ha igen, milyen feltételekkel?” – mondta el az első adás műsorvezetője, Világi Péter, aki a bennfentes játékos-menedzser Fülöp Ferenc, valamint az olasz foci elhivatott szakértője, Mártha Bence társaságában indítja el ma este a SportKlub vadiúj magazinműsorát.

  • Megosztom