Új vezetőt igazolt a d-code

A ReachMedia szeptemberben indult fejlesztőcége, a d-code az Allegro Grouptól igazolt termékfejlesztési vezetőt. Dely Gábor (34) többek között a Vatera, a TeszVesz és a Grando e-mail marketing és CRM tevékenységét fogta össze, a d-code-nál pedig a fejlesztői csapat ellenőrzése mellett a teljes marketingtevékenységért, valamint az ügyfelekkel való kapcsolattartásért felel.

 

Dely Gábor a BBDO Budapestnél kezdte pályafutását Account Executive-ként, ahol többek között olyan ügyfelek kampányain dolgozott, mint a Pepsi, a Chrysler, a Motorola vagy a Raiffeisen Bank. Több mint két évet töltött a londoni e-Dialog UK-nál, ahol a British Airways, a Dell és a Philips e-mail marketing kommunikációjáért felelt, részt vett új hűségprogramok kidolgozásában, emellett belső továbbképzéseket tartott. A d-code-hoz az Allegro Grouptól igazolt, ahol három évig vezető e-mail marketing és CRM szakértőként tevékenykedett.

 

„Olyan szakembert kerestünk, aki amellett, hogy kommunikációs területen szerzett vezetői tapasztalattal rendelkezik, új, kreatív ötletekkel járul hozzá a megbízóink számára fejlesztett termékek sikeréhez” – mondta el Tóth Tamás, a d-code cégvezetője Dely Gábor kinevezése kapcsán. A szakember a d-code termékfejlesztési vezetőjeként a fejlesztési csapat felügyelete mellett a cég teljes marketingtevékenységéért felel, de feladatai közé tartozik az ügyfelekkel való kapcsolattartás és új partnerkapcsolatok kiépítése is.

 

Dely Gábor 2013 óta elnökségi tagja a Direkt és Interaktív Marketing Szövetségnek, 2013 júliusától az E-mail marketing tagozat elnöke. A szakember a Modern Üzleti Tudományok Főiskoláján szerzett diplomát, szabadidejében szívesen foglalkozik fotózással, emellett a zene és a festészet nagy rajongója.

  • Megosztom