Új sorozatok az AXN csatornáin

Országos tévépremierként indul az AXN műsorán a francia krimisorozat, a Tanúk első évada. Júliusban érkezik Az elveszett szoba című sci-fi és a Heartland hatodik évada az AXN-re, az AXN White-on pedig az Észlelés első, illetve az NCIS akciósorozat tizedik évadát láthatják a nézők premierként.

 

A júliusi forró hetekben sem maradunk igazi bűnesetek nélkül, a nyári kánikulában olyan országos tévépremierként érkező újdonságokkal hűsíthetjük magunkat, mint a Tanúk című francia krimisorozat, amely július 4-én este 22 órakor kezdődik az AXN csatornán. Az észak-franciaországi Le Tréportban játszódó sorozatban két detektív, Sandra és Paul kezd nyomozni a városkában történő furcsa esetek után. Július 2-án, vasárnap indul Az elveszett szoba című amerikai sci-fi sorozat, amelynek főhőse Joe, a gyilkossági nyomozó, aki egy különleges motelszoba természetfeletti titkaira keresi a magyarázatot. Kislánya eltűnése után, azonban minden a feje tetejére áll.

 

Július 12-én kezdődik a Heartland hatodik évada, amelyben folytatódik Amy és Lou Flemming nem mindennapi élete. Most Tim üzemelteti a farmot, de ez egyáltalán nem találkozik Jack elképzeléseivel. Amy ismét lovakkal kezd dolgozni és sikerül megszereznie egy nagyon fontos ügyfelet. Georgie (Alisha Newton) pedig már beilleszkedett és igazi családtagnak érzi magát.

 

Kedd esténként 21 órától folytatódik a Gyilkos elmék tizenkettedik évada a legújabb epizódokkal, 23 órától pedig a Magánügyek című amerikai jogi drámasorozat második évada látható. Szerda esténként 21 órától követhetjük figyelemmel a Profilozók című francia krimisorozat legújabb, hetedik évadát, 22 órától pedig a Gyilkos elmék: túl minden határon második évadával tarthatunk a világ különböző pontjaira rejtélyes bűnesetek nyomában.

 

A csatorna júliusi filmkínálatában igazi nagy nevek szerepelnek. A velencei kurtizánban Catherine McCormack és Naomi Watts játékát élvezhetjük, A John Malkovich menetben a film címét adó színész bravúros alakítását láthatjuk, mellette pedig feltűnik Cameron Diaz és John Cusack is. A part című kalandfilmben Leonardo Dicaprio, míg a Charlie Wilson háborújában Tom Hanks és Julia Roberts kápráztat el minket színészi játékával.

 

Az AXN White csatornán július 21-től láthatjuk az Észlelés első évadát, illetve az NCIS akciósorozat tizedik évadpremiere indul július 24-én.


Címke: ,

  • Megosztom