Új műsorral erősít a Viasat3

Szeptember 10-én indul a Viasat3 új játéka, a Nyered, ha mered. A műsorvezető Kovács Áron lesz, a nézők hétfőtől csütörtökig láthatják, ahogy a csapatok saját otthonukban vagy éppen munkahelyükön teszik kockára saját berendezési tárgyaikat jobb, nagyobb és vadonatúj háztartási eszközök reményében.

Már javában járja az országot a forgatóstáb Kovács Áronnal az élen, hogy olyan kalandvágyó csapatokat találjanak, akik megunt tárgyaikat tétként ajánlják fel egy értékesebb nyeremény ellenében. A Nyered, ha mered játékosai azonban Magyarországon korábban nem látott kockázatot vállalnak. Ez ugyanis egy újszerű kvíz valódi, akár fájó tétekkel.

 

Ha ugyanis nem sikerül elegendő helyes választ adni a lakásba vagy éppen munkahelyre betoppanó műsorvezető kérdéseire, akkor nem csak az új tárgyat nem nyerik meg, de elveszítik azt is, amit lecseréltek volna. Az értékes nyereményeket rejtő kék furgon már fodrászatnál, fiúalbérletnél, kocsmánál és tanyánál is megállt, és szerencsére a játékos kedvben nincs hiány, bárhová is érkezik Áron segítőivel, a két marcona szállítóval.

 

„Számos vidám, megható és drámai pillanatot élünk át a forgatások során. Egészen különleges hangulatot kölcsönöz a műsornak, hogy nem tévéstúdióban, hanem a kanapén, vagy éppen a hintaágyban zajlik a kvíz, ráadásul nem babra megy a játék, hiszen a nyeremény és a veszteség is kézzel fogható.” – meséli Kovács Áron.

 

A külföldi formátum alapján készült műsor Észak-Amerikától Európán át egészen Ázsiáig számos országban aratott sikert.

  • Megosztom