Új szolgáltatást indított a Viacom

Paramount+ néven új video-on-demand szolgáltatást indított Magyarországon a Viacom. A szolgáltatás keretében a Paramount Studio hollywoodi sikerfilmjei, illetve a Comedy Central, az MTV, a Spike, a Nickelodeon és a Nick Jr. tévécsatornák népszerű sorozatai lesznek korlátlanul megtekinthetők, egy helyen.

Elsőként kizárólag a Magyar Telekom MoziKlub előfizetéssel rendelkező ügyfelei érhetik el a szolgáltatást, amit nem csak a tévékészülékükön, hanem TV GO-val okostelefonon, tableten és laptopon is nézhetnek, bárhol és bármikor.

A Paramount+ VOD-szolgáltatást a Viacom tavaly indította el a skandináv országokban, majd a múlt hónapban Lengyelországban is elérhetővé tette, Paramount Play néven. Magyarország a második ország a közép-kelet-európai régióban, ahol az új szolgáltatást bevezeti a tévétársaság.

A szolgáltatás folyamatosan frissülő kínálatában többek között olyan filmek és sorozatok lesznek korlátlanul megtekinthetők, mint a Transformers, a Beverly Hills-i zsaru, a Forrest Gump, a Lara Croft: Tomb Raider – Az élet bölcsője, a Röhej, a Kamureg, a Tömény történelem vagy a SpongyaBob Kockanadrág, a Tini Nindzsa Teknőcök, a Rocksuli, vagy a Mancs őrjárat.

„Örömünkre szolgál, hogy a Magyar Telekommal együttműködve Magyarországon is elindíthatjuk a Paramount+ szolgáltatást. A sokféle nézői érdeklődésnek és korosztálynak több száz filmet és sorozatot kínáló Paramount+ jól kiegészíti a tévécsatorna-portfoliónkat. Műsorterjesztő partnereink így tovább gazdagíthatják a prémium kínálatukat, rugalmas hozzáférést nyújtva a legváltozatosabb szórakoztató tartalmakhoz. Számunkra pedig az új VOD szolgáltatás lehetővé teszi, hogy a lineáris televíziózást kiterjesztve újabb platformokon is megjelenjünk és tovább erősítsük piacvezető szerepünket Kelet-Közép-Európában” – nyilatkozta az új szolgáltatás kapcsán Harsányi Gábor, a VIMN CEEI magyarországi country managere, terjesztési és tartalommenedzsment alelnöke.

  • Megosztom