Új sorozatokkal várja a tavaszt a filmcsatorna

Tavasszal jön a Fear the Walking Dead negyedik évada. Emellett elindul a The Terror című, saját gyártású sorozat is az AMC-n.

Az AMC saját gyártású sorozata a „Fear the Walking Dead” az amerikai premierrel egy időben rajtol Magyarországon. Így a legnagyobb rajongók már április 16-án hajnali 4 órakor megnézhetik az első epizódot, melyet a csatorna eredeti nyelven és magyar felirattal sugároz, majd főműsoridőben magyar szinkronnal este 11 órakor is megismétli azt. A további epizódokat az AMC az indulástól eltérően minden hétfőn hajnali 3 órakor, majd esti főműsoridőben este 22:00 órakor is vetíti.

A negyedik évad igazi különlegességnek számít majd, hiszen Madison Clark (Kim Dickens) és családja sorsát Morgan Jones (Lennie James) szemszögéből követhetik végig a nézők, aki a The Walking Dead című sorozatból csatlakozik Clarkékhoz. Így sokak álma teljesül, hiszen a két sorozat végre időben és térben is összeér. De nem Morgan lesz az egyetlen új szereplő, a későbbiekben a többi között Garret Dillahunt és Jenna Elfman is feltűnik majd.

A folytatásban a szereplők múltja a jelen bizonytalanságaival és küzdelmeivel keveredik, ahogy új barátokkal, ellenségekkel, és fenyegetésekkel találják szembe magukat az epizódok folyamán. Harcolnak a holtak sokaságával, egymással és egymásért is, és mindent megtesznek abban érdekében, hogy a végsőkig életben maradjanak ebben a darabjaira hulló világban. A sorozatban egymást váltják a sötét és felemelő pillanatok, a terror és a béke, de összecsap egymással a heroizmus és a gyávaság is, hogy megmutassák a „Fear the Walking Dead” új világát.

A sorozat vezető producere Scott M. Gimple, showrunnerei Andrew Chambliss, Ian Goldberg, Robert Kirkman, Dave Alpert, Gale Anne Hurd és Greg Nicotero, gyártója az AMC Studios.

Az új évad 16 epizódból áll majd, melynek második felét a későbbiek folyamán vetíti a csatorna.

A Fear The Walking Dead negyedik évadát megelőzően, március 29-én este 10 órakor tűzi műsorára az AMC a The Terror című szintén saját gyártású thrillerét. A Ridley Scott közreműködésével készített sorozat 10 részes lesz, melynek egy jelentős részét Budapesten forgatták.

  • Megosztom