Új néven folytatja a cemp-x online csoport

A jövőben Indamedia Network Zrt. néven működik tovább a cemp-x online Zrt. kiadóvállalat. Az Index, a Velvet, a Dívány, a Totalcar, a Femina, a Napi.hu, a Port.hu és a Blog.hu hirdetési felületeit kizárólagosan értékesítő cég pedig Indamedia Sales Kft. néven folytatja tevékenységét.

Az Inda előtagot a cégcsoport fejlesztésekért és szolgáltatásokért felelős tagja, az Inda-Labs Zrt. már több mint egy évtizede használja. Az átnevezéssel a vállalatcsoport a piaci szereplők számára ismerős új néven folytatja változatlan tevékenységét – írja közleményében a társaság.

„Az Indamedia Network a karakteres, meghatározó kiadványai és piacvezető közösségi szolgáltatásai révén változatlanul a magyar web egyik legnagyobb médiacsoportja. Továbbra is azon dolgozunk, hogy elégedett olvasók és felhasználók millióit szolgáljuk ki minden nap” – mondta el Ziegler Gábor, a vállalat társtulajdonos vezérigazgatója.

„A tulajdonosi struktúra változatlan, Ziegler Gáborral továbbra is ketten alkotjuk a tulajdonosi kört. Az Indamedia Network tulajdonában álló vállalatok, a dívány.hu Kft., a TotalCar.hu Kft., a www.Napi.hu Online Kft., a PORT.hu Kft, a Femina Media Kft., az Inda-Labs Zrt. és az Indamedia Sales Kft. működésében sem jelent változást az átnevezési folyamat” – erősítette meg Oltyán József, tulajdonostárs.

A vállalatok működését és a partnerekkel kötött megállapodásait nem befolyásolja a névváltás.

  • Megosztom