Terjeszkedik a Libri Média

Megvásárolták a Színház.hu-t, amelynek vezetőjét ezzel együtt a Libri Média fejlesztési igazgatójává is kinevezték.

A legnagyobb magyar színházi portál 2013 februárjától csatlakozik a PORT.hu és a Fidelio.hu mellé, tovább erősítve a Libri Média kulturális médiapozícióit. „Az összeolvadás lehetőséget teremt a Színház.hu számára a további növekedésre és arra, hogy a Színház.hu portál a következő tizenkét évben is megtarthassa meghatározó piaci szerepét és maradéktalanul kiszolgálhassa közönségét” – nyilatkozta Herner Dániel, a Színház.hu alapító-ügyvezetője.

A napi 8-16 ezer látogatót elérő Színház.hu portál üzemeltetését a Színház.hu Kft. és a Hálózat a Színházért Alapítvány továbbra is együttesen végzi, így a Színház.hu közhasznú vállalásai a színházi szakma felé továbbra is teljesülni fognak, és a portál a jövőben is megmarad a színházrajongók és a színházi szakma felületének.

Az akvizícióval egy időben a Színház.hu értékesítési teendőit is átvette a Libri Média sales csapata az Infinety Sales House-tól. Herner Dániel megtartja a 100%-ban a Libri Média tulajdonába kerülő Színház.hu Kft. ügyvezetését és a Hálózat a Színházért Alapítvány elnöki tisztségét is, de a Libri Média új fejlesztési igazgatójaként elsősorban a PORT.hu és a többi online termék megújításáért felel majd.

„A Színház.hu a hazai kulturális közeg véleményformáló orgánuma, színházi területen pedig egyenesen megkerülhetetlen” – nyilatkozta a tranzakció kapcsán Zsoldos Dávid, a Libri Média ügyvezetője. A Libri Csoport médiacége, a kulturális és szabadidős tartalmak és szolgáltatások piacára koncentráló Libri Média ezzel a vásárlással piacvezetővé válik a színházi területen is.


  • Megosztom