Tovább akciózik a Universal Channel

Júniusban Arnold Schwarzenegger, júliusban pedig a Rocky és a Rambo főhőse gondoskodik arról, hogy a Universal Channel közönsége ne maradjon izgalmak nélkül.

 

Sylvester Stallone a D-Toxban egy magára maradt rendőrt alakít, aki miután elveszíti barátnőjét, minden erejével egy elszabadult sorozatgyilkos nyomába ered. A zaklatott zsaru az alkoholizmusba menekül a gyász elől, így csakhamar egy rehabilitációs központban találja magát. Amikor pedig rejtélyes gyilkosságok kezdik követni egymást és egyre több beteg szenderül jobb létre, akkor derül ki hősünk számára: a múltja utolérte és szembe kell néznie fenyegető démonjaival. Premier július 13-án.

 

A filmhónap július 20-án a Get Carter című, Michael Caine-féle klasszikus feldolgozásával folytatódik, amiben Sylvester Stallone úgy alakítja gyarló főhőst, hogy közben testvére halálával kell szembenéznie. Baleset vagy gyilkosság? A maffiózóknál egyre megy, így a rosszfiút alakító sztár üldözőbe veszi a bűnösök nyomába ered. A jó öreg megtorlást köszönthetjük az akciómoziban régi ismerősként.

 

Ahogy Arnold Schwarzenegger, úgy Sly is időről-időre humoros oldaláról is megmutatja magát a nagyvilágnak. Az állj, vagy lő a mamám! július 27-én érkezik a vígjáték, amiben édesanyja jelenti majd a legnagyobb kihívást és a legkomolyabb segítséget is a hallgatag nyomozónak.

  • Megosztom