Tinisorozat indul a Nickelodeonon

Varázsló tinik, több százéves iskolaigazgató és mágikus románcok – a héten startoltl a Nickelodeon legújabb sorozata, a természetfeletti témára épülő A legboszibb boszi.

A Kid’s Choice Awards-győztes, tizenévesekhez szóló szituációs komédia kalandos varázsvilágba invitálja a fiatalokat, ahol a hétköznapi sulis csatározások mellett új barátok és még újabb szerelmek is megjelennek.

A sorozat ötvözi a tinivígjátékok és a klasszikus dél-amerikai telenovellák elemeit, ugyanis a Grachi című spanyol nyelvű sorozaton alapszik, amelyet a Nickelodeon latin-amerikai régiójának készített.

Az új sorozat bepillantást nyújt az ifjú boszorkány, Emma életébe, akinek rendkívüli varázsereje van és ő a kiválasztott. Miközben a suliban is helyt kell állnia, ősellenségével, a varázserővel újonnan felruházott Maddie-val és a 400 éves gonosz iskolaigazgatóval is felveszi a harcot, akik lépten-nyomon keresztbe tesznek hősünknek. A serdülő boszit a szerelem sem kíméli az iskola falai között, bár Daniel és Emma románca nem mentes a bonyodalmaktól.

  • Megosztom