Távozik Orosz Györgyi az fn.hu-tól

Az mmonline információi szerint távozik posztjáról az fn.hu főszerkesztője, Orosz Györgyi. Értesüléseink szerint a Sanoma híroldalait átszervezik, az önálló fn.hu megszűnik.

Az mmonline értesülései szerint az fn.hu főszerkesztőjének távozása a Sanoma híroldalainak átalakításához köthető. Információink szerint az önálló fn.hu megszűnik, az oldal fn24 néven a hir24.hu rovataként működik tovább. Úgy tudjuk, hamarosan bejelentik, hogy ki lesz a megújuló hir24.hu főszerkesztője.

 

Orosz Györgyi 2009. júliusától irányította az fn.hu szerkesztőségét. A távozó főszerkesztő 15 évet töltött közszolgálati és kereskedelmi televízióknál. 2000-től két éven át felelős szerkesztője és egyben műsorvezetője volt az MTV Ma reggel és Naprakész műsorainak, és szerkesztette az Aktuális adásait. 2002 óta ugyancsak a közszolgálati csatorna Az Este című hírháttér-műsorának felelős szerkesztőjeként a napi adás megszervezése mellett a riporterek, műsorvezetők és a napi szerkesztők munkáját irányította. Emellett szerkesztőségvezetőként felelt a teljes műsor menedzseléséért, kialakításáért, valamint a munkatársak fejlesztéséért.

 

A szakember az Államigazgatási Főiskolán diplomázott, elvégezte az MTV posztgraduális médiaiskoláját, és a CEU üzleti karának több posztgraduális képzésén is szerzett oklevelet.

  • Megosztom