Szlovákiában is párosít a Randivonal

A Randivonal.hu stratégiai szövetséget kötött Szlovákia elsőszámú napilap kiadójával. A cél, hogy a magyar randioldal 15 éves online társkeresési tapasztalatára és a szlovák SME napilap és sme.sk portál média erejére építve új és sikeres társkereső szolgáltatást hozzanak létre Magyarország után Szlovákiában is.

A néhány napja Dvaja.sme márkanéven Szlovákiában elindított társkereső a Randivonal hagyományos értékrendjének megfelelően a komoly kapcsolatok társkeresője lett. Az oldalt az indulást követő napokban tízezren látogatták, biztatók tehát a számok. Az online társkeresés éves csúcsidőszakának számító január első fele pedig még csak ezután következik, nem csoda hát, hogy mindkét fél bizakodó.

„A Randivonal képviselte komoly kapcsolatok építésére szakosodott szolgáltatás egyedinek számít a környező országokban. Úgy gondoltuk, hogy az itthon bevált szaktudást az országhatáron kívül is hasznosítjuk. Olyan partnert kerestünk, akik a mi tapasztalatainkat kellő média erővel tudják kiegészíteni, így esett a választásunk a SME csoportra. Egy új online márka bevezetése hosszú és költséges folyamat, ezzel a stratégiai együttműködéssel viszont remélhetőleg mindkét fél csak profitálni fog” – nyilatkozta Weiler Péter, a Randivoanalat működtető Habostorta Kft. ügyvezetője.

„Évek óta szerettünk volna egy társkeresőt indítani, ami a SME lapcsoport prémium célközönségéhez illik. Minőségi szolgáltatást álmodtunk meg, ami kifejezetten a tartós kapcsolatokra fókuszál. Kicsit a Guardian lebegett a szemünk előtt, ahol ugyancsak jól erősíti egymást a társkereső és a hírszolgáltatás. Nagyon örültünk, hogy Pozsonytól nem is olyan messziről, Budapestről érkezett a megoldás. A Randivonal szakértelmére alapozva biztos vagyok benne, hogy sikeres projektet indítottunk el” – mondta Radoslav Augustin, a SME kiadója, a Petit Press online vezetője.

A Habostortát 2000-ben alapította többek között Kieselbach Tamás műkereskedő, Jaksity György üzletember, Geszti Péter reklámszakember és Weiler Péter, aki azóta is ügyvezetője a cégcsoportnak. A cég üzemelteti Magyarország legnagyobb társkeresőjén kívül a brands.hu márkás termékeket akciós áron értékesítő webáruházat is. A Habostorta Kft.-ben 2006-ban vásárolt többségi részesedést a német Georg von Holtzbrinck médiacsoporthoz tartozó Holtzbrinck Networks.

  • Megosztom