Szavazzon az ország boltjára

Az Árukereső.hu immár hatodik alkalommal indítja útjára a hazai webáruházak megmérettetését, az Ország Boltja versenyt. 

A megmérettetés fő célja, hogy az internetező közösség szavazatai és a valós fogyasztók vásárlás utáni értékeléseinek segítségével megtalálja és bemutassa a legkiválóbb szolgáltatást nyújtó, illetve legnépszerűbb webáruházakat.

Az Árukereső.hu fontosnak tartja évről évre bemutatni a minőségi szolgáltatást nyújtó és a legnépszerűbb webáruházakat, ezáltal felhívni a figyelmet a magyar online piac töretlen fejlődésére. A versenyben való részvétel minden hazai internetes bolt számára ingyenes.

Az idén a verseny harmadik napján már több mint 260 webáruház nevezett be az Ország Boltja verseny Népszerűségi kategóriában folytatott megmérettetésre. A versenyben részt vevő webshopokra 2016. július 18-tól október 6-ig bárki szavazhat a www.orszagboltja.hu oldalon. Az internetes áruházak ugyancsak a www.orszagboltja.hu oldalon regisztrálhatnak a versenyre.

A Minőségi kategóriában induló boltok minősítését azok az internetes felhasználók határozzák meg, akik vásárolnak az adott webáruházban, és a játék időszaka alatt kitöltenek egy online kérdőívet, amelyben értékelik a boltot, a rendelés menetét, a kiszállítást, illetve egyéb más, a vásárlási élményt meghatározó jellemzőt. Az ő értékeléseik összesítése alapján kerülnek ki a Minőségi kategória győztesei, valamint az Ország Boltja fődíj nyertese.

A kategóriadíjak és az Ország Boltja díj átadására az idén is egy nagyszabású gálaest keretén belül kerül sor október 13-án.

  • Megosztom