Startupok nyomában a BrandMania

London és Berlin Európa startup-fellegvárai, a BrandMania stábja pedig többek között ezekben a nagyvárosokban járt utána annak, hogyan fejlődik a startup ökoszisztéma. A műsorból az is kiderül, hogy itthon milyen lehetőségek vannak, és néhány ígéretes vállalkozással is megismerkedhetünk.

 

Itthon néhány éve indult komoly pezsgés a startup piacon, a nagy növekedési lehetőségű innovatív vállalkozások száma gyorsan nő, és a lehetőségeik is. A magyar startupok már a világ és Európa legnagyobb startup-központjaiban is megjelennek versenyek résztvevőiként. A BrandMania stábja ezúttal Londonba és Berlinbe is elutazott annak érdekében, hogy felderítse, milyen trendek határozzák meg ezt a piacot és mit hozhat a jövő.

 

Az jól látszik, hogy otthon egyre nagyobb a pezsgés a hazai a startup piacon, csak a Hiventures tőkealap 50 milliárd forint kihelyezését tervezi a következő években. A lehetőségek azonban ennél is jóval nagyobbak, az európai startup ökoszisztéma hatalmas fellendülés előtt áll.

 

A BrandMania legújabb adásából kiderül, hogy milyen kihívásokkal jár a startup lét, mekkora ma már ez az iparág és milyen területeken jelennek meg a legizgalmasabb innovációk.

 

BrandMania ma éjjel 0:20-kor az RTL Klub műsorán.


  • Megosztom