Segítettek a Barátok közt sztárjai

Az köztudott, hogy a Barátok közt stábja imádja az állatokat, így az sem meglepő, hogy az ünnepek közeledtével gondoltak azokra az állatokra is, akik még nem találtak gazdára. Ellátogattak a Noé Állathonba, ahová a stáb által gyűjtött száraz tápot, konzerveket és takarókat vitték el a színészek.

 

Kiss Ramóna immár 12 éve gazdája George Lucasnak, a fehér westie kutyusnak, míg Nagy Alexa Bocival, a máltai selyemszőrű kutyussal osztja meg a mindennapjait. Nyári Dia másfél éve tulajdonosa Phoebenek, a meglehetősen eleven Jack Russel terriernek, míg Józan László gyepmesteri telepről vette magához Süti kutyáját. A sorból egyedül Kiss Péter Balázs lóg ki, aki még nem vált kutyatulajdonossá, de természetesen ő is elkötelezett híve az állatoknak, és az állatotthon lakóit azonnal a szívébe zárta.

 

„Mindig is szerettem az állatokat. A Noé Állatotthon azért is izgalmas és fantasztikus hely mindenki számára, mert itt kutyákon és cicákon kívül még számtalan állattal találkozhatnak azok, akik meglátogatják az állatotthont és esetleg étellel, vagy meleg holmival segítik a működését” – mondta Kiss Péter Balázs.

„Mivel a stúdióban legalább hat kutya mindig „asszisztenskedik”, így számunkra természetes, hogy a négylábúak körülvesznek minket. Nem olyan régen forgattunk az állatotthonban és ennek kapcsán jött az ötlet, hogy szervezzünk gyűjtést a stábon belül. Felhívó szövegeket ragasztottunk ki, pénzt gyűjtöttünk és naponta hoztak a stábtagok egy-egy zacskó tápot, takarót, vagy konzervet. Tudjuk, hogy ezzel nem oldottunk meg minden problémát, de ha valaki látva minket, kedvet kap, hogy segítsen, akkor már sikeresek voltunk” – tette hozzá Kiss Ramóna.

 

A Noé Állatotthon tett látogatás hatalmas élmény volt a színészek számára, akik remélik, hogy a bentlakók hamarosan megtalálják szeretői gazdájukat. Az pedig, hogy milyen jelenetek készültek az állatotthonban jövőre kiderül.

 

  • Megosztom