Reklámarcok a Brandmániában

Ma este azokat a legnépszerűbb televíziós műsorvezetőket mutatjuk be a Brandmániában, akik a hirdetők számára is kiemelten fontosak. Rajtuk kívül megszólalnak még az ország vezető reklámszakemberei is. A Marketing&Media stábja a Reklámfesztiválon forgatott.

Ördög Nóra, Till Attila és Fluor Tomi lesz a főszereplője a Brandmánia legújabb adásának, amelyet az RTL Klub sugároz. Az ismert tévés műsorvezetők elmondják majd, hogy milyen a viszonyuk a reklámokhoz, miért vállalnak el szívesen reklámszerepléseket és mennyire fontos számukra a társadalmi felelősségvállalás. Azt is megtudhatjuk, hogy mivel nincs túl nagy pénz a lemezeladásokban ma már nagyon fontos egy énekes számára a szponzori szerződés is.

 

De mindezek előtt megtudhatjuk azt is, milyen is ma a magyar reklám világa. A legismertebb reklámszakemberek mondják el véleményüket arról, mennyire kreatívak és hatékonyak a hazai hirdetések. Megszólal többek között Sas István reklámfilmrendező, Horváth Lajos, a Cluso Reklámügynökség kreatívvezetője és Halász Gyula, a HD Group kreatívvezetője.

 

A ma esti műsor előzetesét itt tekintheti meg.

  • Megosztom