Rádiózik az egykori médialegenda

Tizenhét év szünet után ismét saját műsort vezet Endrei Judit. A volt tévés Fodor János hívására ült ismét mikrofon mögé, ráadásul egy internetes rádióban, ahol két órás műsort vezet.

Endrei Judit a kereskedelmi televíziók beindulása előtti korszak egyik legnépszerűbb műsorvezetője volt, 1998-ban aztán váratlanul búcsút intett a média világának – idézi fel a Bors.

Judit egykori tévés kollégája, Fodor János azonban nemrégen elindí­tott egy internetes rádiót, amely kimondottan a nőket szol­gál­ja, a nők közösségét akarja építeni.

– Két órát kaptam a Rádió Bézsben, ahol azzal foglalkozhatok, amit szeretek és érdekel. Bízom benne, hogy másokat is. Soha nem rádióztam, semmilyen tapasztalatom nem volt. A Korhatártalanul első adása korrektül le­ment, szerintem egy­re javul, remélem, lesz olyan, amikor azt mondom: na, ez már nagyon jó volt. Tanulom, élvezem. Annak, hogy nem térek vissza a nagy médiumokba, az az oka, hogy er­re az Endrei Judit­ra ott valószínűleg nincs szükség. En­nél a rádiónál viszont így szeretnek, amilyen vagyok.

  • Megosztom